AUDI A4 2,0 TDI DPF AMBITION FACELIFT
kW/PS: 130 / 177
Capacitate: 2000 cmc
Dotari
ABS, ESP, EPC, filtru de particule, faruri adaptive cu Bi-Xenon, DAYLIGHT LED, servotronic, cutie viteze automata in 8 trepte, 8XAirbag, climatronic, START-STOP motor, sistem de navigatie color cu DVD, computer de bord color, pilot automat, BLUETOOTH telefon, R/CD/MP3/SD/AUX, sistem multimedia, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie, suport pahare, insertie bord aluminiu, volan sport piele multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, scaune sport reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, faruri reglabile, instalatie de spalare a farurilor, alarma, halogene ceata, pachet iarna, senzori parcare fata/spate, portbagaj cu deschidere electrica, stopuri LED, senzor aprindere automata faruri, sistem antitractare, controlul presiunii in pneuri, jante aluminiu 17".
Detalii suplimentare
Culoare: NEGRU. Garantie: 50.000 km.EURO 5.
Click pentru vizualizare imagini
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la:
tel/fax:  004(0)257 211 826
   004(0)357 412 508