LAND ROVER RANGE ROVER SPORT HSE TDV8
kW/PS: 200 /272
Capacitate: 3600 cmc
Dotari
ABS, ESP, HDC, filtru de particule, servotronic, faruri adaptive cu Bi-Xenon, cutie viteze automata in 6 trepte, 10XAirbag, suspensie pneumatica cu sistem TERRAIN-RESPONSE, climatronic, sistem navigatie cu DVD si TOUCHSCREEN, tuner TV, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX, CD-Wechsler, sistem audio HARMAN KARDON, car-kit telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie, suport pahare, volan piele multifunctional reglabil electric pe inaltime si adancime cu incalzire, insertie bord lemn, tapiserie piele, tetiere, cotiera, scaune reglabile electric cu memorie, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, sac ski, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, parbriz fata cu incalzire, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, faruri reglabile, senzor aprindere automata faruri, halogene ceata, alarma, pachet lumini, pachet iarna, controlul presiunii in pneuri, instalatie de spalare a farurilor, senzori parcare fata/spate, carlig de remorcare, jante aluminiu 20".
Detalii suplimentare
Culoare: ALBASTRU Garantie: 50.000 km.EURO 4.Inmatriculat.Taxa achitata nerecuperata.
Click pentru vizualizare imagini
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la:
tel/fax:  004(0)257 211 826
   004(0)357 412 508