OPEL ASTRA H 1.7 CDTI DPF COSMO FACELIFT !
PRET CIP: TVA INCLUS: 5.800 EURO
Anul fabricatiei: 2008
Km parcursi: 104.000 km
Combustibil: motorina
kW/PS: 92 / 125
Capacitate: 1700 cmc
Dotari
ABS, ESP, filtru de particule, faruri cu Bi-Xenon adaptive, servo, cutie viteze manuala in 6 trepte, 8XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/AUX, sistem audio, BLUETOOTH telefon, torpedou cu sistem de racire, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie, suport pahare, insertie bord lemn, volan piele sport multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, tapiserie piele 1/2 in 2 culori, tetiere, scaune comfort reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, geamuri lateral/spate fumurii, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi, oglinzi si ornamente exterioare in culoarea caroseriei, faruri reglabile, instalatie de spalare a farurilor, senzor aprindere automata faruri, alarma, halogene ceata, pachet chrom exterior, carlig de remorcare, trapa sticla panoramica electrica, eleron portbagaj, bare portbagaj chrom, jante aluminiu 16".
Detalii suplimentare
Culoare: GRI. Garantie: 50.000 km. EURO 4.
Click pentru vizualizare imagini
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la:
tel/fax:  004(0)257 211 826
   004(0)357 412 508