AUDI A4 2.0 TDI DPF AMBIENTE FACELIFT
kW/PS: 105 / 143
Capacitate: 2000 cmc
Dotari
ABS, ESP, EPC, filtru de particule, KEYLESS GO, START-STOP motor, servotronic, cutie viteze manuala in 6 trepte, 8XAirbag, climatronic 2 zone, sistem de navigatie color cu DVD, computer de bord color, pilot automat, R/CD/MP3/SD/AUX, sistem multimedia, BLUETOOTH telefon, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie, suport pahare, volan piele multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, insertie bord aluminiu, tetiere, cotiera, tapiserie piele, scaune comfort reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, incalzire in scaune, bancheta spate rabatabila, perdelute lateral/spate, tavan stofa neagra, geamuri electrice color, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, faruri reglabile, halogene ceata, senzor aprindere automata faruri, alarma, senzori parcare fata/spate, pachet iarna, pachet chrom exterior, controlul presiunii in pneuri, bare portbagaj chrom, trapa panoramica sticla electrica, sistem antitractare, jante aluminiu 16".
Detalii suplimentare
Culoare: MARO. Garantie: 30.000 km. EURO 5.
Click pentru vizualizare imagini
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la:
tel/fax:  004(0)257 211 826
   004(0)357 412 508