VOLKSWAGEN GOLF VI KOMBI 1.6 TDI BMT DPF COMFORTLIN
kW/PS: 77 / 105
Capacitate: 1600 cmc
Dotari
ABS, ESP, EPC, filtru de particule, servotronic, cutie viteze manuala in 5 trepte, 10XAirbag, climatronic, START-STOP motor, sistem de navigatie RNS 310 color cu TOUCHSCREEN, computer de bord, pilot automat, BLUETOOTH telefon, R/CD/MP3/AUX, senzor temperatura exterioara, suport pahare, insertie bord carbon, torpedou cu sistem de racire, volan sport piele reglabil pe inaltime si adancime, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, scaune comfort reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi, oglinzi si ornamente exterioare in culoarea caroseriei, faruri reglabile, alarma cu perimetru interior, halogene ceata, senzori parcare fata/spate inclusiv PARK ASSIST, pachet chrom exterior, bare portbagaj, jante aluminiu 16".
Detalii suplimentare
Culoare: GRI. Garantie: 40.000 km. EURO 5.
Click pentru vizualizare imagini
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la:
tel/fax:  004(0)257 211 826
   004(0)357 412 508