VOLKSWAGEN GOLF VI 1.6 TDI BMT COMFORTLINE KOMBI
kW/PS: 77 / 105
Capacitate: 1600 cmc
Dotari
ABS, ESP, EPC, filtru de particule, START/STOP motor, servotronic, cutie viteze manuala in 5 trepte, 10XAirbag, climatronic, sistem de navigatie RNS 310 color cu TOUCHSCREEN, computer de bord, pilot automat, R/CD/MP3/SD/AUX, sistem audio, senzor ploaie, senzor temperatura exterioara, BLUETOOTH telefon, suport pahare, insertie bord carbon, torpedou cu sistem de racire, volan sport piele multifunctional reglabil pe inaltime si adancime, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, scaune comfort reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, oglinzi electrice, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, manere usi, oglinzi si ornamente exterioare in culoarea caroseriei, faruri reglabile, senzor aprindere automata faruri, alarma, halogene ceata, senzori parcare fata/spate, pachet lumini, pachet iarna, pachet chrom exterior, bare portbagaj chrom, carlig de remorcare, jante aluminiu 16".
Detalii suplimentare
Culoare: GRI. Garantie: 60.000 km. EURO 5.
Click pentru vizualizare imagini
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la:
tel/fax:  004(0)257 211 826
   004(0)357 412 508