VOLKSWAGEN GOLF VI 1.6 TDI BMT COMFORTLINE KOMBI
kW/PS: 77 / 105
Capacitate: 1600 cmc
Dotari
ABS, ESP, EPC, filtru de particule, servotronic, START-STOP motor, cutie viteze manuala in 5 trepte, 10XAirbag, climatronic, sistem de navigatie color RNS 315 cu TOUCHSCREEN, computer de bord, pilot automat, BLUETOOTH telefon, R/CD/MP3/SD/AUX, sistem audio, senzor temperatura exterioara, senzor ploaie, suport pahare, insertie bord aluminiu, volan sport piele reglabil pe inaltime si adancime, torpedou cu sistem de racire, tapiserie in 2 culori, tetiere, cotiera, scaune comfort reglabile pe inaltime si adancime cu suport lombar, bancheta spate rabatabila, ISOFIX, geamuri electrice color, oglinzi rabatabile electric, incalzire in oglinzi, oglinda retrovizoare heliomata, inchidere centralizata cu telecomanda si imobilizator motor, ornamente exterioare, manere usi si oglinzi in culoarea caroseriei, faruri reglabile, senzor aprindere automata faruri, alarma, halogene ceata, bare portbagaj chrom, senzori de parcare fata/spate, trapa sticla panoramica electrica, jante aluminiu 16".
Detalii suplimentare
Culoare: NEGRU. Garantie: 40.000 km.EURO 5.
Click pentru vizualizare imagini
Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la:
tel/fax:  004(0)257 211 826
   004(0)357 412 508